Akár egy délután alatt is felújíthatod otthonod! Akarod tudni, hogyan? Tarts velünk jelenlegi blogunkban is, és megtudhatod!

Hogy mi az egyik szempont, ami lamelláink mellett szól? Nagyon gyorsan varázsolhatsz lakásodnak új külsőt. Ez így önmagában még nem mond sokat, tudom, tudom. Ezért fogunk blogunkban megvalósításokat is mutatni. Hogy fél-egy-két óra munkával milyen változásokat lehet elérni.

Gondolj bele. Milyen előkészületet is igényel az, hogy megtervezz valamit, és hogy megvalósítsd. Segítek, előbbi tart sokkal tovább. Viszont, ha már tudod, hogy te lamellával szeretnél díszíteni, akkor már nem kell sokat hezitálnod, vágj bele! Mondjuk, még akkor is nagy szükség lesz a fantáziádra, mert ezerféleképpen variálhatod a lamellákat. Lehetnek az előszobafalnak díszei, vagy térelválasztó, asztal, szimplán fali „dísz”, vagy modern kép. Tudom, tudom, ezt is sokszor hangoztattuk már. De nem véletlenül. Hiszen tényleg így van!

Mondjuk azt, hogy megtervezted otthonod, és tudod, hogy hol szeretnéd díszként látni, hol lennének praktikai okai, és hol lehetne mindkettő.

Mi lehet a következő keresztkérdés? A szín! Sokszor nagy nehézséget okoz, hogy online válasszunk ki egy színt, főleg, ha annak a már berendezett otthonunk 15 féle barna famintás színéhez is passzolnia kéne. Biztos neked ismerős az érzés, amikor megnézel egy oldalt a munkahelyi számítógépedről (dehogy, ilyet senki nem csinál), aztán hazamész, megnézed ugyanazt az oldalt, és mintha teljesen más színt látnál, és akkor jön a kérdés. Most akkor ez milyen színű igazából?

Erre nagyon egyszerű a megoldás! Rendelj tőlünk színmintát, és otthonodban, a már meglévő színekhez hasonlítva biztosra mehetsz a választásnál.

Természetesen olyan lehetőség is van, hogy neked tökéletes az, amit a monitorod látsz, hiszen pontosan tudod, hogy egy nagy felületen általában amúgy is máshogy néz ki egy kivitelezés, mint ahogy azt elképzelted (biztosan ilyen szituációban sem volt még senki), akkor rendeld meg bátran!

Mi a következő? Gyere el hozzánk, mondd el, hogy mik az elképzeléseid, hány nm-es a falad, mérj le mindent fent, lent, átlósan, hosszában, keresztbe, mindenhogy. Nem lesznek keresztkérdéseink, de ha már eljössz hozzánk, akkor légy biztos mindenbe. Vagy ne, és egyeztessünk online. Így is meg tudod rendelni, házhoz is szállítjuk neked, de ha szeretnéd, nálunk személyesen is átveheted a kiválasztott lamellákat, és az előre egyeztetett, megbeszélt méretet.

Mint láthatod, a lamellákkal kapcsolatban is ugyanazt az utat kell végigfutni, mint bármilyen terméknél, amit a neten szeretnél rendelni. DE! És itt az egyik legfontosabb ténymegállapítás. Ha csempét rendelsz valahol, akkor azt te utána le tudod rakni? Kell hozzá szakember? Akire azért valljuk be, az utóbbi időben akár hónapokat is kell várni, ha nem éveket.

Deco Premium Lamellak

Tudod mi az egyik legnagyobb előnye a lamelláknak, amellett, hogy anyaguk miatt tökéletesen takaríthatók, és szinte bármely helységed ékköve lehet? A válasz egyszerű: akár egy délután alatt több szobába is fel lehet ragasztani a lamellákat, mindenféle előképzettség, és túlbonyolítás nélkül.

Tökéletesen takarítható, modern, jól mutat otthonodban, bárhogy variálhatod (még a vastagságokkal is játszhatsz), változatos színűek, mintájúak és emellett szuperotthonossá teszi lakásodat.

Kell ennél több? Szerintünk sem!

Látogass el oldalunkra, és inspirálódj megvalósításaink által!

Deco Premium Lamellak
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: