Kiválasztottad a számodra megfelelő dekor falburkolatot termék kínálatunkból, de elakadtál a rögzítési móddal? Segítünk ebben is!
Deco Premium Lamellak ragasztó kínálat

Soudal T-Rex ragasztó:

 

A rögzítő sínt tartalmazó standard lamella falburkolat telepítéséhez a Soudal T-Rex szerelőragasztót javasoljuk. 

Első lépésként a lamellatestben lévő rögzítő síneket kell felragasztani az adott falfelületre. A tökéletes függőlegesbe állításhoz érdemes vízmértéket vagy lézert használni, a dekor lamellákhoz küldött távtartó pedig segít a rögzítősínek távolságának könnyebb kijelöléséhez. A távtartó segítségével a végső lamellatávolság 2 vagy 3 cm lesz. A rögzítő síneket teljes hosszában egy vékony ragasztó csíkkal rögzítjük a falhoz, – érdemes először az összes sínt felragasztani, hogy legyen idejük száradni- , majd utána a lamella testekbe kb. 50 cm-ként ragasztó gombócokat elhelyezve a hordozókra nyomjuk azokat. 

1 tubus Soudal T-Rex szerelő ragasztó kb. 6 db rögzítő sínes lamella falburkolat telepítéséhez elegendő.

 

Soudal T-REX Szerelő ragasztó – rögzítősínes lamellákhoz és térelválasztókhoz

Soudal T-Rex ragasztó

Fija+Plus Turbo ragasztó:

 

Elsősorban a rögzítő sínt nem tartalmazó, bemart nútos lamellákhoz, illetve a különböző dekor falpanelek rögzítéséhez a Fija+Plus Turbo ragasztó használatát javasoljuk. Ez a ragasztó bármely termékünk telepítéséhez alkalmas, akár a nehezebb, furnérozott mart dekor falpanelek is néhány másodperc alatt rögzíthetőek.

 

Fija+Plus Turbo ragasztó – rögzítősín nélküli (bemart) lamellákhoz

Turbo ragasztó

MFiX Stukkó Fixáló ragasztó:

 

Ne tévesszen meg a neve, a kedvezőbb árú MFix Stukkó Fixáló ragasztó tökéletes választás a könnyű súlyú parafa falpanelek rögzítéséhez, mellyel nagyon gyorsan telepíthető bármilyen parafa falpanel kompozíció.

 

MFiX Stukkó Fixáló Ragasztó – parafa panelek rögzítéséhez

MFix stukkó ragasztó
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: