Összeforgatott lamella térelválasztó MINTA

Összeforgatott lamella térelválasztó MINTA

A DECO Premium térelválasztó lamella minta hossza 10 cm. Amennyiben az adott, kiválasztott színben szeretnéd rendelni, írd a megjegyzés rovatba a választott lamella térelválasztó minta színét!

Nem tudsz várni? Semmi gond, várunk szeretettel bemutatótermünkben, ahol előzetes egyeztetés alapján bármelyik fali lamella, térelválasztó vagy panel mintát megtekintheted!

990 Ft / darab

A DECO Premium lamella falburkolatokat nem csak a falra és a mennyezetre használhatod, hanem akár áttört falként, térelválasztóként is. Ehhez nincs másra szükséged, mint egy plusz csatlakoztató elemre, melyet 2 összeforgatott lamella közé kell beragasztani. Ezáltal egy 4 oldalán dekorborítású 275 cm hosszú 2,9 x 8 cm méretű dupla lamella jön létre.

A lamella minta mérete:

– szélesség: 2,9 cm
– mélység: 8 cm
– hosszúság: 10 cm

Amennyiben lamella térelválasztót szeretnél, és összekötő elemmel vásárolod Őket, szerelési útmutatót küldünk Neked e-mailen, amennyiben szükséged van rá! A lamellákat rejtett, és keretes megoldással is rögzítheted, de amennyiben nem szeretnél ezzel időt tölteni, és térelválasztó kivitelezésére szeretnél minket felkérni, szívesen segítünk!

Ebben az esetben írj nekünk a hello@premiumlamellak.hu e-mail címre, és elkészítjük a lamellából készült térelválasztó ajánlatodat, személyre szabottan.

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: