Egyedi, kézzel készített műnövény panel 50×100 cm – GD 142

Ajánlott ragasztó: 

Egyedi, kézzel készített műnövény panel 50×100 cm – GD 142

Termék kód: GD-142_

Az egyedi, kézzel készített műnövény panel 50×100 cm többféle variációban elérhető modern és magas minőségű dekorációs elem. Könnyen felhelyezhető és antisztatikus bevonatának köszönhetően egyszerűen tisztán tartható. Egyedi méretben és összeállításban rendelhető.

Termék hossza: 100 cm

Szélesség: 50 cm

Vastagság: 5 cm alap + 10-20 cm növényzet

Termék hossza: 100 cm

Szélesség: 50 cm

Vastagság: 5 cm alap + 10-20 cm növényzet

86.900 Ft / darab

Rendelésre
A termék egyedi megrendelésre készül, gyártási idő 4-5 hét Szállítási költség egyedi kalkuláció szerint A panelek csak előre utalással rendelhetők!

Szállítási költség egyedi kalkuláció szerint

egyedi műnövény panel

Az 50 x 100 cm méretű egyedi műnövény panelek mindegyike egyedileg, kézzel összeállított mesterséges zöldfal elem.

Termékeink legnagyobb előnye a sokoldalúságuk. A sötét belső terek zöldítése, ahol az igazi növények nem maradnának életben, nem jelent problémát. Akár a kevésbé napos fürdőszobában, folyosón, lépcsőházban is káprázatos zöld falat alakíthatunk ki – ami élő növények esetén bizonytalan lenne.

A kompozíciók szakértők által lettek megtervezve és a különböző éghajlati övezeteket tükrözik. Ezáltal mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét, legyen szó trópusi hangulatról, erdei növényzetről, vagy akár rózsákból készült virágkompozícióról.

Az egyedi műnövény panelek mindegyike más és más elrendezésűek – hiszen egyedileg, kézzel készítik -, így esetükben a fal méretétől függően meghatározzuk a panelek darabszámát és sorszámozással rendezzük el őket úgy, hogy egy tökéletesen összefüggő zöld képet alkossanak.

A mesterséges függőleges kert nagyszerű megoldás azoknak, akik valósághű, szemet gyönyörködtető, természetes belsőépítészeti és dekorációs elemeket keresnek, amelyek nem igényelnek sok karbantartást, de mégis megőrzik tökéletességüket egész évben.

 

 

 

egyedi műnövény panel_

A panelek készítéséhez használt növények nem csak a természet fantasztikus utánzatai, hanem kiváló minőségűek is. A gyártáshoz sérülésálló textileket, műanyagokat és gumit használnak, melynek köszönhetően a kompozíció sokáig fog gyönyörű látványt nyújtani.

Továbbá nem kell aggódod a por miatt sem, mivel minden műnövény elem antisztatikus réteggel ellátott.

Az egyedi műnövény panelek rendelésre készülnek az adott falfelületre tervezve.

Minden panel egyedi, és meghatározott helyet foglal el a zöld falból álló kompozícióban.

Lehetőség van a panelek oldalainak növényzettel történő befejezésére, így igazán dekoratív lehet oldalról is az 5 cm vastag alap takarása.

Ha a paneleket a mélyedésben vagy a keretben kell elhelyezni, nincs szükség az oldalak növényzettel való dekorálására.

Az egész fal könnyen felszerelhető modulokra van osztva, melynek összeállításához számozott kiosztási tervet készítünk, hogy minden elem a megfelelő helyre kerüljön.

 

 

egyedi műnövény panel

 

– a feltüntetett ár egy darab 0,5 m2-es panelre vonatkozik

– a panel vastagsága: 5 cm alap + 10-20 cm növényzet

– valósághű hatású, sűrű és buja szerkezetű

– ideális otthoni és irodai környezetbe egyaránt

– könnyen telepíthető, nincs szükség speciális felszerelésre

– a fal méretétől függően állítjuk be a panelek számát és sorszámozással rendezzük el őket úgy, hogy összefüggő zöld képet alkossanak

– a termék egyedi megrendelésre készül, melynek gyártási ideje kb. 4-5 hét

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: