A konyha a lakás egyik legfontosabb helyisége, ahol a családok az együtt töltött idő nagy részében megtalálhatók. Éppen emiatt a helyiség kialakításakor a legapróbb részletekre is oda kell figyelni a legapróbb sarkoktól az ablakokig. A szekrények és a fiókok nyitását támogató rendszerek kiválasztása éppen olyan fontos, mint a tökéletes csaptelep.

A legutóbbi és egyik legnépszerűbb trend szerint a konyha étkezővel, vagy nappalival, néhány esetben mindkettővel rendelkezik. Divatosak az örök elegáns luxus anyagok, de a sötét, merész színek is. Világszerte egyre népszerűbbek a környezetbarát anyagok is, többek között a beton, a fa, vagy az újrahasznosított elemek. A környezetvédelem manapság egyre népszerűbb, az ilyen felépítésű belső terek pedig hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez. A választék nagy, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást.

A berendezések és díszítések megfelelő kiválasztása legalább olyan fontos, mint a zöld növények jelenléte a térben. A napfényes konyhában jól érzik magukat a különféle fűszernövények, amelyeket főzés közben használhatunk. Leggyakrabban az ablakpárkányra vagy függő kaspókba helyezik őket, ami manapság a belső építészetben is fontos szerepet kap, egyre többször vannak a növények a középpontban, akár fő díszítőelemként is.

Jelenleg minden piacon megtalálható a zöldfűszer, a magvak és a palánták egyaránt. A konyhában a fűszernövények kiválasztásakor emlékeznie kell a megfelelő környezetre is. Milyen környezetet szeretnék a növényemnek teremteni? Milyen környezetet szeretnék a konyhámban magamnak megteremteni? A természet közelsége ebben a helyiségben (is) elengedhetetlen? Nekem is olyan fontos? Ha ezekre a kérdésekre a válasz: IGEN! Abban az esetben mindenképpen érdemes szétnézned lamelláink között, hiszen akár egy üres falat, akár egy konyhabútort, akár egy válaszfalat is varázslatosan egyedivé tehet különleges megjelenése.

Hatalmas választékunk között biztosan találsz színben és méretben kedvedre valót, a határ pedig a csillagos ég. A formavilágot tekintve pedig a végeredménynek csakis a fantáziád szabhat határt!

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: