Tudtad, hogy a lamella eredeti jelentése vékony lemez, lemezes szerkezetű, plazmatikus alapanyag. Eredetileg szövéshez használták az ún. lamellalemezeket. Beszédes név, nemigaz?

Tarts velünk, és tudd meg, hogyan alakul a „lamella” mint tulajdonság felhasználási területe. Igen, szándékosan használtam a tulajdonság szót, hiszen a lamellák hosszúkás formája lesz a közös nevező.

A lamellákkal a különböző gyárakban megtalálható gépek részeként lehet a legtöbbször találkozni, lamella profilok, lamella huzalok formájában, de van például lamellás csiszolótányér, vagy például a reluxák is lamellákból állnak. Mi a közös ezekben az eszközökben, ami miatt lamellának hívjuk őket? Leginkább a formájuk. Ez az a közös pont, ami miatt mindegyik megkaphatja ezt a jelzőt.

Az általunk értékesített lamellák, mint olyan szintén nemcsak díszítő, hanem praktikai szerepet is betöltenek. Gondoljunk csak például a lamellákkal elfedett gardróbokra, amelyek a modern formavilágot adó otthonokban az egyedi megjelenés mellett segít hasznosabbá tenni tereinket.

Példának hozhatnám az álmennyezetet is, amely amellett, hogy szép, segít a belső teret lakottá varázsolni, ami azért is praktikai szempont, mert ha egy helységben otthonosabban érezzük magunkat, az a közérzetünkre is hatással van.

Tehát a lamellákat díszítőelemként felhasználhatjuk falainkon, mennyezeteinken, vagy térelválasztóként is. Ezek amellett, hogy segítenek otthonunkban valamilyen gyakorlati szempont szerint funkcionálni, fel is dobják üres falainkat.

Időnként mindannyian azt érezzük, hogy szükségünk van a megújulása, nemcsak kívül-belül, de otthonunkban is. Merjünk bátran tervezni, és belevágni a megvalósításba, hiszen az eredménnyel 100 százalékosan elégedettek lehetünk!

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: