Bizonyára mindenki járt már olyan állásinterjún, melyen fel kellett sorolni három pozitív tulajdonságát. Nekünk elsőként ez a három szó jut eszünkbe a DECO Premium Lamellák kapcsán: kifinomultság, harmónia és minőség. Gyere, és tarts velünk, hogy megtudd MIÉRT?

Kifinomultság

Sokak számára az első és legfontosabb lépés, hogy milyen benyomást szeretnének kelteni. A mai világban egyre többen dolgoznak otthonról, sokan kihasználják a home office nyújtotta lehetőségeket. Egy-egy tárgyalás alkalmával az is nagyon fontos, hogy mit látnak mögöttünk a partnereink, ügyfeleink, a munkáltatóink vagy megbízóink. Persze a legfontosabb az, hogy nekem, neked, az ottélőknek is megfeleljen, amit látnak, sőt, szeressék a környezetüket! Fontos, hogy várd, hogy otthon lehess, és komfortérzetet kapj a lakásodtól.

TIPP, Tőlünk Nektek!

Elsőként sajátmagunknak rendezzük be a helységet, az alapján, hogy a mindennapokban milyen szerepet fog betölteni.

Mint mindannyian tudjuk, az első benyomás nagyon fontos. Lépj be az üres szobába, és nézz körbe. Biztosan látod már a lelki szemeid előtt, hogy milyen színekben fog pompázni a konyhabútor, vagy a kanapé. De valójában azt kell eldöntened, mit szeretnél, milyen hatással legyen Rád az atmoszféra. Egy nyugodt olvasósarkot szeretnél, vagy egy pezsgő nappalit? Mindezt egyszerre prémium minőségben, de kifinomultan? Ha igen, ne is keresgélj tovább, mi segíthetünk! Inspirálódj oldalunkról!

Harmónia

A kifinomultság mellett a harmónia is fontos szerepet játszik álmaid otthonának kialakítása során. A DECO prémium lamellákat használhatod 3D falburkolat-, falpanel-, vagy térelválasztóként. Ha szeretnéd, hogy az általad kedvelt színek harmonizáljanak a felületekben megjelenő jelenlegi árnyalatokkal, néhány alapelvet nem árt figyelembe venni.  

FIGYELEM! ÚJABB TIPP KÖVETKEZIK!

 1. A lakás teljességét szem előtt tartva kell eldönteni a színválasztá Ha néhány szín minden helységben visszaköszön, akkor összefűzi azokat, így gondoskodnak arról, hogy a környezet nyugalmat árasszon.
 2. Ha egy kiválasztott szín árnyalatait használod a különböző szobákban, mindenhol találkozhatsz bizonyos tónusokkal, melyek által harmonikusabb, egységesebb képet alkothat a lakás.
 3. Az élénk színekkel kapcsolatos döntés sem mellékes, hiszen az alapszínekkel is kell, hogy harmonizáljanak.
 4. Nem csak az öltözködéssel kapcsolatos az aranyszabály: maximum három domináns szín mutat jól! Az embereken, és a térben is. Érdemes eszerint választani.
 5. Ne feledjétek, hogy a sötét színek szűkítik a teret, viszont elegánsak, és méltóságot sugallnak.
 6. A pasztellszínekkel egy kis vidámságot, huncutságot csempészhetsz tereid mindennapjaiba.

Minőség

A kifinomultság és harmónia mellett fontos szerepet tölt be a termékek minősége, hiszen senki sem szeretne (gondolom, ti sem) pár hónap múlva egy újabb átalakítást eszközölni lakásában, mindezt azért mert rosszul választotta meg az anyag minőség. De azt sem szabad elfelejteni, hogy a magas ár nem garancia a magas minőségre. Mindezeket szem előtt tartva termékeink értékesítésekor az egyik fő szempont a minőség, ezen belül is a tökéletesség. Pontosítva: a tökéletes minőség. Mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ti is azok vagytok. Elégedettek azonban úgy lehettek, ha a nálunk megvásárolt termék kifogástalan minőségű, és tökéletesen illik az elképzeléseitekbe. Hogyan garantálhatjuk, hogy a gyakorlatban is azt kapjátok, amit elképzeltetek? Ha a fent már említett szempontokat sorra veszitek, akkor a színválasztással nem lehet gond.

Deco Premium Lamellak

De mennyire tartós? – a gondolat, amely mindenki fejében ott van.

A háziasszonyok fejében bizonyára megfordul, hogy gyönyörűek a pasztellszínek, és a világos árnyalatok, DE. Itt kezdődik, ami mindenkinek fejtörést és problémát okozhatna. Jogosan merülhetnek fel a kérdések: „Hogyan fogom tudni takarítani? Egy újabb porfogó? És, ha a gyerekek, kutyák vagy macskák véletlenül megkarcolják, évekig még a karcos lamellát kell majd nézegetnem?”. 

A lamellák fő alapanyaga nagy sűrűségű MDF, mely ellenállást biztosít a mechanikai igénybevételekkel szemben. A lécek oldalai könnyen tisztán tarthatók, emellett az illesztésmentes borítás változatos dekorokban valósul meg. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a színben és stílusban hozzá illő elemet. Ezen kívül nem csak esztétikai funkciót töltenek be, hanem hangszigetelő képességüknek köszönhetően pozitív hatással vannak a helyiség akusztikájára is. Egy leheletnyi kifinomult elegancia, egy kis modern luxus és egy csipetnyi őrület – ez a mi ’titkos’ receptünk, ami által a Deco Premium Lamella vezető szerepet játszik a jelenlegi dekorációs trendekben.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba

  Termékek: