Tavasszal megújul a világ körülöttünk, és ez az időszak remek alkalom arra, hogy kívül-belül, testünkben-lelkünkben mi magunk is rendet tegyünk, megújuljunk. Megjelennek azok a dolgok, amelyeket télen nélkülöznünk kellett: kisüt a nap, énekelnek a madarak, kirügyeznek a fák, s rövidebbé válnak az éjszakák. Mit tegyünk, hogy mi is a részesévé váljunk a megújulásnak? Íme néhány tipp, amiért hálás lehetsz.

Nem véletlen, hogy azt mondjuk „tavaszi nagytakarítás”. Nemcsak testünknek és lelkünknek van szüksége megújulásra, és napsütésre, hanem otthonunknak is. Neked is megvan az az érzés, hogy egy igazi nagytakarítás után, elégedetten, mosolyogva huppansz be a fotelbe és szippantasz bele szellőztetés után – a kicsit azért még tisztítószeres – levegőbe?

Töltsd hasznosan az időt! Ismerős, a kép, ahogy a március 15-i hosszú hétvégén a széken állva ablakot pucolsz? Majd portalanítás, nagymosás, lekerülnek a függönyök, ágyneműhuzatok…

Nyilván nem évente egyszer csináljuk meg ezeket, de ilyenkor különösen odafigyelünk, hogy legalább egyszer március-április környékén puccba vágjuk a házat. A kezdődő kinti munkákról nem is beszélve!

Deco Premium Lamellak

TIPP

Biztosan te is hallottál már arról, mikor helyiségenként takarítod ki az otthonod. Ezt zónás módszernek hívják.

Nagyon sokan esküsznek erre a módszerre, nem vesz el sok időt, és mindig rendet és tisztaságot tudsz varázsolni otthonodba. Hogyan tudsz hatékony lenni? Tervezéssel. Hétfőtől péntekig beosztod magadnak, hogy melyik napokon, mivel foglalkozol. A lényeg, hogy egy nap=egy helyiség. Fürdőszoba, konyha, hálószoba vagy gyerekszoba? Ne kapj bele mindenbe, ha egy megvan, majd másnap jön a következő! A lényeg, hogy amit éppen takarítasz, az legyen tökéletesen kivitelezve: törölj polcot, porszívózz, moss fel, használj zsíroldót. Meglátod, sokkal elégedettebb leszel az eredménnyel!

Jogosan merül fel benned a kérdés: „mi köze van ezeknek a tippeknek a lamellákhoz?” Mutatom a képletet: TAVASZ=MEGÚJULÁS!

Lehetne ennél alkalmasabb időpontot találni egy lakásfelújításra? A tavasz a tervezgetés időszaka is! Az előbb már említettem azt a bizonyos képet, amikor este elégedetten ülsz be a fotelbe. Körbenézel, elégedett vagy, büszke magadra, szuper munkát végeztél. De valami mégis hiányzik. Lehetne még valami plusz az életedben, az otthonodban.

Valami hiányzik, ami a házadat igazán otthonossá varázsolná? Na, ez az, amiben mi tudunk segíteni. Akár a hagyományos, a pastel vagy a modern forma kedvelője vagy. Nálunk megtalálod a kedvedre való lamellát, amit takarítani is pofon egyszerű! A lamellák fő alapanyaga nagy sűrűségű MDF, mely nagy ellenállást biztosít a mechanikai igénybevételekkel szemben. A lécek három oldalát pedig könnyen tisztán tarthatod, elég egy nedves kendő, áttörlöd vele, és kész is. Ha 3D-s falburkolatot szeretnél, a legjobb helyen jársz.

Prémium minőségű termékeink számos különböző színben, árnyalatban és stílusban, raktárról azonnal elérhetőek. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy az általad kedvelt árnyalat megfelelő lenne, rendelj belőle mintát! 26 féle színünkből cégünk országos házhozszállítással, és akár egyedi tervezéssel a prémium lamella megoldások széles kínálatát nyújtja.

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: