A lakberendezési stílusok évről évre hoznak változást, egyre modernebb módszerek és megoldások jelennek meg. Egyre népszerűbbé válnak a természetes elemek, anyagok és textúrák. Jelenleg egyre inkább visszatérünk az otthonos enteriőrökhöz, egyre jobban kedveljük a telt, meleg színeket, természetes felületeket. Divatosak a zöld falak, a természetközeli tapéták, és a fa használata is.

A covid magával hozta azt is, hogy az otthon töltött idő többfunkciós lett és felértékelődött a kényelem, akár, ha egy dolgozószobáról, vagy dolgozó sarokról, akár a konyháról van szó.

Az emberek többsége egyre több időt tölt otthon, ezért úgy alakítja ki a tereket a lakásában, hogy az minél praktikusabb, kényelmesebb, de közben modern és természetes is legyen.

Ennek az érzetnek a szöveg ellentéte a korábban preferált ipari stílus. A komfortérzetet fokozó elemek kerültek a középpontba, ezeket használták előszeretettel a lakberendezők.

Egyre nagyobb divat a faburkolatok és a fa bútorok mellett a fából készült falat takaró, védő, vagy díszítő elemek. Az elmúlt időszak látványos, népszerű és könnyen alkalmazható belsőépítészeti megoldása a fa lamella falburkolat.

TIPPEK

Hogyan tudjuk kihasználni a lamellák előnyeit?

 1. Optikailag növeljük a teret a lamellák függőleges elhelyezésével.
 2. Optikailag csökkenthetjük a teret a lamellák vízszintes elhelyezésével.
 3. Egyszerűen dekorálhatjuk vele a falat.
 4. Térelválasztó funkcióját is kihasználhatjuk.

Igazán különlegesség összhatást érhetünk el, ha a fa lamellákat a mennyezeten is tovább visszük és a lamellák közé helyezett ledszalag a megfelelő hangulatvilágításról is gondoskodik. Ha túl nagynak és visszhangosnak éreznénk helyiségünket, akkor a lamella ideális választás a hangelnyelő tulajdonsága miatt is.

 

Extravagáns otthonunk is lehet hívogató, kellemes atmoszférájú a fa, pasztel, márvány vagy natúr színű és mintázatú faburkolatokkal.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba

  Termékek: