A zöld szín természetes a szemünknek. Csökkenti a stresszt, nyugalmat és harmóniát sugároz otthonunk, vagy akár irodánk bármelyik helyiségében.
zuzmó fali dekoráció, zuzmó kép
A zuzmóképek, mohafalak nem igényelnek gondozást, locsolást; a zuzmó a levegő páratartalmának köszönhetően megőrzi rugalmasságát. A száraz levegőre kissé érzékenyek - mint ahogy mi, emberek is -, de megfelelő páratartalom mellett (40-60 %) visszanyeri puhaságát a zuzmó, s a mi egészségünknek is jót tesz a megfelelő páratartalom. Ennek optimalizálására használhatunk párásító készülékeket, de legtöbbször a gyakori szellőztetés is elegendő.

A természetes hatású zuzmó dekorációknak nincs szükségük fényre, ezáltal otthonunk sötétebb részeiben is bátran alkalmazhatóak.

A zuzmókat betakarítás után stabilizálják, s színezik természetes anyagokkal, melynek eredményeképp rengeteg árnyalat közül lehet választani, így mindenki megtalálja a saját ízléséhez és otthonához leginkább illő moha és zuzmó színkombinációt.

A népszerű zuzmófalakat kiegészíthetjük más természetes alapanyagokkal is, mint például a laposhoha, gömbmoha, de különböző tartósított növényi részekkel is gazdagíthatjuk a dekorációt.

 

A zuzmó beltéri használatra javasolt, valamint a légkondicionáló és a hősugárzó közelsége is kerülendő.

zuzmó fali dekoráció, zuzmó kép
zuzmó fali dekoráció, zuzmó kép
zuzmó fali dekoráció, zuzmó kép
A egyedi zuzmó és moha dekorációk tökéletes kompozíciót alkotnak a fali dekor lamella és egyéb mdf panel termékeinkkel , vagy akár parafa falpaneljeinkkel is. A felhasznált anyagokkal (zuzmó, gömbmoha, laposmoha, tartósított növények) és kiegészítő dekorációs termékekkel (lamella, parafa, falpanelek) igazán egyedi, és különleges összhatás hozható létre, melynek összeállításához tényleg csak a képzelet szab határt!
Amennyiben az egyedi faldekoráció tervezéshez, illetve a kivitelezéshez szükséged lenne segítségre, keress minket bátran. Bízd ránk magad nyugodtan, már az ötletelésben is partnerek vagyunk, emellett ingyenes látványtervet is készítünk a megálmodott dekorációról, s a kivitelezés nehézségeit is levesszük válladról!
KITE parafa falpanel
zuzmó fali dekoráció, zuzmó kép
Deco Premium Lamellak
Deco Premium Lamellak zuzmó kép
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: