Bizonyára sok közösségi oldalon találkozol azzal, hogy tavasz van, és vár rád a megújulás, a felújítás, a lakásrendezés, de te is érzed belülről, hogy valamit szívesen változtatnál, módosítanál. Hogy fogj neki? Mi segítünk! Maradj velünk, hiszen blogunkban megmutatjuk, honnan meríts ötletet, honnan gyűjts inspirációt.

Először is, nézz körül otthon, és találd ki, hogy melyik az a helység, az a fal, vagy csak egy kép, amit meguntál, ami túl snassz, és amin szeretnél változtatni. Ilyenkor sokan felmennek az első oldalra, és megrendelik az első dolgot, amit meglátnak, és tetszik is. Ha mégsem lesz jó, akkor majd vásárolnak másikat…

De! A mai világban nagyon fontos a fenntarthatóság, az, hogy valami, amiért pénzt adunk ki, értéket is adjon. Ne vásároljunk ész nélkül, össze-vissza. Nemcsak az élelmiszereket és ruháinkat kell megfontoltan és tudatosan megvásárolni, és nem az akciók után rohanva, sokszor igazából több pénzt költeni, mint egyébként.

Ha kiegészítőket keresünk, mindegy, miből készült, fából, vagy műanyagból, az értékállóságát is szem előtt kell tartani. Ha megveszek egy vacak műanyagot, amit két hét múlva kidobok, kidobom vele együtt a pénzemet is az ablakon. Ez a szemlélet az, amin változtatni kell, és ebben segíthet az is, ha valódi inspirációkat keresünk a különböző lakberendezési formák kapcsán.

Olvass magazinokat!

A 21. században élünk, az internet, a social media és az online sajtó virágkorában. Keress meg médiumokat, ülj le a számítógép elé, és írj be különböző kulcsszavakat a keresőbe, és nézz fotókat. Vedd a fáradtságot, és keress számodra, a környezeted és a világ számára is jó megoldást!

Ha falburkolatot keresel, akkor is segíthetnek olyan magazinok, melyekben például ágyakról találhatók meg fotók. Szinte mindig berendezik a helységeket ahhoz, hogy egy-egy fotózás alkalmával elkészítsék a tökéletes kompozíciót, amire jó ránézni, és érzed az összhangot, így lényegében bármilyen típusú enteriőrrel foglalkozó felület hasznos lehet számodra. Láthatod, hogy melyik színek a legmenőbbek, hogy milyen formavilág dominál, és, hogy mik a legnépszerűbb összeállítások.

Ha ezeken túl vagy, utána már egyszerűbben szabhatod a saját ízlésedre otthonodat. Merj ötleteket, és megvalósításokat kombinálni. Ha például tetszik egy modern formavilágú kép, de nem pont olyat szeretnél, hanem, ami mondjuk kiemelkedik a térből, és színekben is eltérő lenne, mi tudunk segíteni! Lamelláinkat praktikai szempontok mellett esztétikai szempontok szerint is alakíthatod!

Deco Premium Lamellak

Ha már itt tartunk, nézd meg fotóinkat, és meríts ötletet a gyakorlatban is hasznos megvalósításokból. Tudod, kellemest a hasznossal. Modern lakberendezési ötlet, ami nemcsak díszit, ami által szebbé teszi otthonod, de a praktikumát sem szabad elfelejteni!

Deco Premium Lamellak

Még több fotóért kattints ide.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: