Az egyik leggyakrabban választott hely a fa belső térbe történő bevezetésekor a padló. Az utóbbi években vált nagy divattá, hogy mindenhol megjelenést kap. A padlón, a falon, sőt, a plafonon is.

A nagy felületek kitöltésére használják általában, ezt választják a tér kitöltésére, az akusztika javítására, vagy szimplán díszítésre is.

megvalósulás 2

Környezetünk vizualizálásának kezdetén, még képzeletben is érdemes elgondolkodni, hogy a falakon hogyan szeretnénk a látni a fát. Egyfajta különleges hátteret adva, de a háttérben is maradva, vagy azt álmodtuk meg, hogy az egész szoba díszei lennének, szemet gyönyörködtetve, mint egy modern műalkotás .

Az első lehetőséget választva azonban ne ítéljük magunkat unalomra. A semleges háttér nem jelenti azt, hogy senki sem veszi észre. Még a legegyszerűbb fa lamellák is gyönyörű textúrát alkotnak a falon.

OLMO tölgy lamella falburkolat

Minden födém egyedi, és megvan a maga egyedi karaktere. Ráadásul a legkedveltebb szürkétől a fehéren és feketén át a különböző színek, valamint minták mellett egy biztos: az unalom nem jöhet szóba. A panelek mérete is fontos, és az is, hogy mire szeretnénk használni. A tér növelésére, csökkentésére, vagy szimplán díszítésre?

A sok választási lehetőséggel rendelkező lamellákból álló fal tervezésekor magunk dönthetjük el, hogy egységes színt választunk, vagy több különböző színű vagy eltérő méretű lapot viszünk be a vezető színbe. Elrendezésük csak a kreativitásunktól függ, így lehetőségünk van modern és személyre szabott műalkotás elkészítésére.

megvalósulás 1
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: