Nem kell lemondanod a lamellás falburkolatról a nedves helyiségekben sem, hiszen bordázott vízálló paneljeinket bátran használhatod fürdőszobában, s akár medencetérben is.

bordázott vízálló panelek

Kínálatunkban 4 vízálló panel kollekcióból lehet választani, amelyek más-más lamella kiosztásúak, s azokon belül is tudsz még az árnyalatok között válogatni, így kiválaszthatod a legmegfelelőbb fa színű dekort a világostól kezdve, a sárgásabb tölgyön keresztül, egészen a szürkésig, de megtalálod a különleges arany és ezüst színű panelt is választékunkban. A dombornyomásos technológiának köszönhetően a lécek textúrája megtévesztően hasonlít a természetes fához, tükrözve annak finom barázdáit és heterogén szerkezetét.

A 270 cm-es léchossznak köszönhetően a legtöbb standard belmagassághoz megfelelő, így nem szükséges zavaró toldásokat létrehozni.

A panelek 12,2 cm szélességűek, melyből 0,6 cm a ráharapással tökéletesen összefüggő, illesztésmentes falfelületet hozhatunk létre könnyen és gyorsan, csupán ragasztóra lesz hozzá szükség. A panelek többsége fekete ‘hátlappal’ rendelkeznek, tehát a kiugró lécek között fekete köz látható, azonban 3 kollekcióban is elérhető a teljesen egyszínű, fehér lamellázott panel, amelyet akár az enteriőrbe illő, tetszőleges színre tudunk festeni – vagy hagyhatjuk akár fehéren is 🙂

Az ASTI kollekciót keskeny és sűrű bordázottság jellemzi, az OLMO panelnél a lamellák dominálnak a háttérrel szemben, a VASCO elemek mélyebbek, ezek  kiosztása hasonlít leginkább az igazi lamellás falburkolathoz, a MILO kollekció pedig váltakozó bordáival ér el különleges hatást a falon.

A panelek újrahasznosított műanyagból, PolyForce anyagból készülnek, amely nagyfokú víz- és nedvességállóságot biztosít, így magas páratartalmú helyiségekben is használhatóak. Az anyag semmilyen módon nem deformálódik, nem duzzad és nem változtatja meg a megjelenését víz hatására.

A lamella az innovatív ScratchShiel gyártási technológia használatának köszönhetően rendkívül kemény, így biztosítva a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást.

Nem utolsó sorban pedig a lamellás panel javítja a belső tér akusztikáját, csökkenti a zajt és a visszhangot a helyiségben.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: