Színazonos lamella végzáró fólia

Színazonos lamella végzáró fólia

Termék kód: PLV

Amennyiben nem padlótól mennyezetig helyezed el a lamellákat, úgy szükséged lehet a lamella falburkolat látható végek esztétikus lezárására. Ne aggódj, erre is gondoltunk! Színazonos lamella falburkolat végzárónkat egyszerűen csak ollóval méretre kell vágni s a lamella végére ragasztani, így eltakarhatód a látszó végeket.

 

690 Ft / darab

Deco Premium Lamellak színazonos végzáró

Amennyiben nem padlótól mennyezetig helyezed el a lamellákat, úgy szükséged lehet a lamella falburkolat látható végek esztétikus lezárására.

Ne aggódj, erre is gondoltunk! Színazonos lamella falburkolat végzárónkat egyszerűen egy ollóval méretre kell vágni s a lamella végére ragasztani, így eltakarhatód a látszó végeket.

A színazonos végzárók kétoldalú ragasztóval vannak ellátva, de érdemes a lamellák rögzítéséhez használt szerelési ragasztóból (Soudal T-REX) egy keveset ide is használni, hogy ne csak szépek legyenek a lamellák látszó végei, hanem biztosan tartósak is 🙂

Amennyiben közvetlenül a padlótól indítod a lamellákat (s nem a padlószegélytől), úgy fontos, hogy a vízfelszívás megakadályozására színtelen szilóval húzd körbe a csatlakozó részeket!

 

 

 

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: