Hamarosan itt a gyermeknap, mutatjuk a tökéletes ajándékot! Tudom-tudom, az igazán boldog családokban minden nap gyermeknap van, de mégis sokan szeretik ilyenkor kisebb-nagyobb ajándékkal meglepni gyermekeiket. Mutatjuk saját tippjeinket!

Biztosan láttad már honlapunkon egyszínű lamelláinkat, mely tökéletes választás lehet kisebb-nagyobb gyermekek szobájába egyaránt. Fehér, mentazöld, púderrózsaszín. Ezt a három színt emelem ki, mindjárt láthatod is, hogy miért.

Először is néhány információ a gyermeknapról. A gyermeknap a világ sok országában ünnepnap. A nemzetközi gyermeknap megünneplése Törökországból ered és ezen a napon különösen a volt kommunista országokban vált népszerűvé. Ehhez hasonló az ENSZ által létesített egyetemes gyermeknap  intézménye. Az ENSZ közgyűlése 1954-ben javasolta, hogy minden országban tartsák meg az egyetemes gyermeknapot. Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. Javasolták a kormányoknak, hogy mindenhol olyan napot jelöljenek ki erre a célra, amit megfelelőnek gondolnak. Magyarországon a gyermekeket május utolsó vasárnapján ünnepeljük, ilyenkor városonként különböző programsorozatokat szerveznek, hogy közösen tölthessék gyermekek és szülők ezt a fontos napot.

Mi is ennek a fontos napnak az alkalmából gyűjtöttünk össze néhány információt fehér, mentazöld, és púderrózsaszín színű lamelláinkról.

TIPP

A rózsaszín lamellákhoz válassz világos színű, vagy fehér bútorokat, és kombináld kedved szerint a színeket!

Most azt gondolhatod, minek terveznél csupa rózsaszín szobát arra az 1 évre, amíg kiságyban alszik a gyermeked? Használd kreativitásod, és rájössz, hogy amennyiben az ágy díszítése mellett a falon is van lamella, a szoba átalakításánál, ezt is felhasználhatod, és máris egy igazi nagylányos gyermekszobát kapsz eredményként. Ha sok az ízlésednek a rózsaszín, akkor jobb, ha tudod, lamelláinkat bármilyen színnel kombinálhatod, a rózsaszínt például fehérrel is.

TIPP

Mentazöld. Nos, a kisfiús szülők mindig félnek kicsit a cicomáktól és a túlzottan kisgyerekes szobától. A mentazöld egyedi színe miatt nemcsak fiúknak, de lányoknak is kiváló választás lehet, amennyiben extrémebb és modernebb összeállítást szeretnénk. Sőt, ezt is lehet más színekkel kombinálni.

TIPP

És itt az igazi Jolly Joker. A fehér. Örök elegáns, mindenhez illik, mindenhol jól mutat, ha kislányunk van, ha kisfiúnk, tökéletes gyermekszobát varázsolhatunk neki, akár csak ennek az egy színnek a felhasználásával is.

Természetesen az igazán kisgyerekek még nem tudják úgy értékelni az új szobát, mint a nagyobbak, de hidd el, sokkal több mindent megértenek abból, ami változik körülöttük, mint gondolnánk. Ahogy azt is értik, hogy miért. Ha bármivel megleped a legkisebbeket, vagy legnagyobbakat, a szándék a lényeg, és azt korosztálytól függetlenül érteni fogják.

Amennyiben tetszettek termékeink, kattints ide, és nézz körül, inspirálódj oldalunkról!

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: